בקערה א' מערבבים קמח, אבקת קקאו, סודה ומלח. בקערה ב' מקציפים מרגרינה (או חמאה) וסוכר לקרם רך, מוסיפים ביצים ותמצית וניל וטורפים היטב לתערובת אחידה.
מוסיפים את קערה א' לקערה ב' ומערבבים היטב, מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים עירבוב אחרון.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים כפיות גדושות של בלילה על הנייר. חשוב לשמור על רווחים גדולים, כי העוגיות מתפשטות לכל הכיוונים. אופים כ-10 דקות, עד שקצוות העוגיה מתחילות להשחים (או להשחיר). מניחים את העוגיות על רשת להצטנן ורק כשהן קרות לחלוטין אפשר להכניס לקופסא אטומה.