אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוספות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
גרטן ארטישוק ירושלמי ובטטה
/ איילת בן-יוסף
ציון גולשים:
(45 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1 ק"ג בטטה
1 ק"ג ארטישוק ירושלמי
1 מיכל שמנת מתוקה
2 שיני שום
2 גבעולי טימין
מלח ופלפל
פירורי לחם מ-3-2 פרוסות לחם מאתמול
אופן ההכנה
פורסים את הבטטה והארטישוק הירושלמי לפרוסות דקות (הארטישוק קצת קשה יותר מהבטטה ולכן מומלץ לחתוך אותו לפרוסות דקות יותר).
מסדרים בתבנית משומנת שכבות של בטטה ושל ארטישוק ירושלמי ממליחים ומפלפלים בין השכבות.
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
בקערה מערבבים שמנת, שום, טימין, מלח ופלפל ויוצקים מלמעלה. על הכל מפזרים פירורי לחם ומעליהם מטפטפים מעט שמן זית. אופים כ-45 דקות - עד שהפירורים זהובים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©