קוצצים מחצית מהתותים לסלט דק, אפשר להוסיף פירות אחרים שיש במקרר ורוצים להיפטר מהם.
את החצי השני של התותים מרסקים במעבד מזון עם כף סוכר, או יותר אם צריך (טועמים, אלא מה).
את השמנת מקציפים לקצפת ואפשר גם לה להוסיף קצת סוכר.
פורסים כל נשיקה לרוחב ומרכיבים את הפבלובה: מזליפים שלולית קטנה של רוטב על הצלחת. מעליה מניחים את תחתית הנשיקה, על התחתית שמים כפית של קצפת, מעט פירות קצוצים ומכסים בחצי השני של הנשיקה. אם נשאר רוטב אפשר לזלף אותו גם מלמעלה. מקשטים בעלה נענע ירוק ומגישים.