ynet - פול ירוק בסגנון הודי - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

ירקות וקטניות
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  פול ירוק בסגנון הודי / נועם ליפשין

ציון גולשים:  (4 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
1 ק"ג פול ירוק טרי בתרמילים
2 עגבניות מרוסקות
200 גרם רסק עגבניות
2 כוסות מים
3 כפות אבקת קארי הודית משובחת
1 כף כמון
2 כפות פפריקה מתוקה
4 פלפלים חריפים יבשים
2 בצלים קצוצים דק במעבד מזון
4-5 כפות שמן
מלח
1 כף סוכר
אופן ההכנה
  1. קולפים את פולי הפול מהתרמילים.
  2. מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את הקארי, הכמון והפפריקה, ומטגנים כ-3 דקות.
  3. מוסיפים את פולי הפול ומטגנים עם התבלינים כ-2 דקות. מוסיפים את הבצל קצוץ. לאחר כ-2 דקות נוספות מוסיפים את העגבניות ובוחשים היטב. מביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים את רסק העגבניות, 2 כוסות מים רותחים, סוכר והמלח ובודקים את הטעם. מוסיפים את הפלפלים החריפים מביאים שוב לרתיחה, מקטינים את הלהבה ומבשלים שעה וחצי.


    הפילפלים החריפים מוסיפים פיקנטיות מיוחדת, אם אתם לא אוהבים חריף - אפשר לוותר עליהם.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©