מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את הקארי, הכמון והפפריקה, ומטגנים כ-3 דקות.
מוסיפים את פולי הפול ומטגנים עם התבלינים כ-2 דקות. מוסיפים את הבצל קצוץ. לאחר כ-2 דקות נוספות מוסיפים את העגבניות ובוחשים היטב. מביאים לרתיחה.
מוסיפים את רסק העגבניות, 2 כוסות מים רותחים, סוכר והמלח ובודקים את הטעם. מוסיפים את הפלפלים החריפים מביאים שוב לרתיחה, מקטינים את הלהבה ומבשלים שעה וחצי.
הפילפלים החריפים מוסיפים פיקנטיות מיוחדת, אם אתם לא אוהבים חריף - אפשר לוותר עליהם.