ynet - טארט קרם שוקולד לבן ותותים - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קינוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  טארט קרם שוקולד לבן ותותים / רוני ונציה

עיבוד ביתי לטארטלטים של מאפיית "סיטי בייקר" בניו יורק בבעלותו של מורי רובין. רובין ידוע בעיר הגדולה כ"מלך הטארטים" בזכות יצירות יפהפיות, מושקעות ומאוד מקוריות.

ציון גולשים:  (32 מדרגים)
חומרים
לבצק:
1.5 כוסות קמח
6.5 כפות קקאו משובח
3/4 כוס אבקת סוכר
175 גרם חמאה קרירה (להוציא מהמקרר 15 דקות לפני השימוש) חתוכה לקוביות
2 חלמונים
לקרם שוקולד לבן:
150 גרם שוקולד לבן משובח, קצוץ דק
1.25 כוסות שמנת מתוקה
3 כפות ריבת פטל
כ-500 גרם תותים לקישוט
כלים:
תבנית טארט (רצוי עם תחתית מתפרקת) בקוטר 24 ס"מ,משומנת
אופן ההכנה
  1. אופן הכנת הבצק: מנפים ביחד את הקמח והקקאו.
  2. בקערת מערבל שמים את אבקת הסוכר, מוסיפים את החמאה ומערבבים בידיים עד שכל החתיכות מצופות בסוכר ומקציפים במהירות בינונית, עד שהסוכר נעלם.
  3. מוסיפים את החלמונים ומקציפים עד שהתערבות אחידה. מוסיפים את תערובת הקמח בהדרגה ב - 2 פעמים, ומקציפים עד שהתערובת הופכת למסה דביקה. מניחים את הבצק מעל ליריעת ניילון גדולה, מעצבים לעיגול שטוח, עוטפים ומקררים במקרר כשעתיים, עד שהבצק יציב.
  4. מעל למשטח מקומח בנדיבות (בתערובת 2/3 קמח ו 1/3 קקאו) מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 30 ס"מ ובעובי 4 מ"מ, ומרפדים בו את התבנית. דוקרים את הבצק במזלג ומניחים את הטארט במקפיא 30 דקות.
    מחממים את התנור לחום גבוה (190 מעלות צלזיוס).
  5. אופים כ 20-22 דקות עד שהבצק נראה יבש מלמעלה ונודף ממנו ריח עשיר וחזק של שוקולד (אם הבצק תופח בזמן האפייה, דוקרים אותו שוב במזלג, או משטחים בידיים מדי פעם לפי הצורך). מצננים בתבנית צינון מלא מעל לרשת.
  6. אופן הכנת הקרם: מניחים את השוקולד בקערת מתכת בינונית.
    בסיר קטן מביאים 1 כוס שמנת לסף רתיחה מעל לאש בינונית. מיד יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד.
  7. מניחים בצד למשך 1 דקה ומערבבים לקבלת תערובת חלקה. מסננים לקערה, מכסים ביריעת ניילון, דוקרים בה כמה חורים בחוד של סכין ומקררים כל הלילה במקרר.
  8. מצפים את תחתית הטארט בריבת פטל.
  9. שמים ביחד את קרם השוקולד הלבן הקר עם 1/4 כוס השמנת שנותרה בקערת המערבל ומקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קצף יציב וגמיש.
  10. יוצקים לתוך הטארט ומחליקים.
  11. מניחים מעל הקרם חצאי תותים לקישוט, ומניחים במקרר עד להגשה.
דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©