3 כפות פודינג תות (או 3 כפות קורנפלור ו-1 כף סירופ פטל)
אגוזים כתושים גס, לקישוט
אופן ההכנה
1. להכנת "שרה" מרתיחים את החלב עם הסוכר והמסטיקה. מערבבים את הקורנפלור ב-1/2 כוס מים ומוסיפים לחלב הרותח תוך כדי בחישה. ממשיכים לבחוש עד שהתערובת מתעבה. מהאש ומוסיפים את התמצית.
להכנת "הגר" מרתיחים המים עם מיץ הלימון והסוכר. בוחשים את הפודינג או הקורנפלור ב-1/2 כוס מים ומוסיפים לתערובת הרותחת. ממשיכים לבחוש עד שמסמיך ומסירים מהאש.
יוצקים את שתי התערובות זו לצד זו בעודן חמות לקערה או לתבנית פיירקס שטוחה או לקערות אישיות. מצננים היטב.