אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
ירקות וקטניות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
ברוקולי מאודה
/ רותי קינן
ציון גולשים:
(204 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
2 כפות שקדים מולבנים פרוסים
1 ק"ג ברוקולי טרי (או 800 גרם ברוקולי מוקפא)
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מניחים את השקדים על מחבת יבשה וקולים עד שמזהיבים מעט. מעבירים לצינון על מגבת נייר.
גוזרים מראשי הברוקולי את התפרחות בלבד (שומרים את הגבעולים המעובים להכנת מרק). מניחים אותן בשכבה אחת במחבת גדולה או בסיר שטוח.
מוסיפים למחבת או לסיר מעט מאוד מים (3-2 כפות), מכסים היטב ומאדים על להבה בינונית כ-8 דקות. אם משתמשים בברוקולי מוקפא מאריכים מעט את משך האידוי.
מזליפים את השמן על התפרחות, מתבלים במלח ובפלפל וזורים למעלה את השקדים הקלויים. מגישים מייד.
הערה:
אפשר לאדות את הברוקולי במיקרוגל - מניחים בכלי שטוח המתאים לשימוש במיקרוגל, מזליפים מים, מכסים ומאדים 8 דקות בעוצמה מירבית. ממשיכים כנ"ל.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©