שמים את החמאה והסוכר בקערת המערבל ומקציפים 3-4 דקות במהירות גבוהה, עד שהחמאה מבהירה. מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים את הווניל והחלבונים, עד שהם נבלעים בחמאה. מוסיפים את הקמח ומערבלים עד שנוצר גוש בצק (אם הבצק דביק מדי מוסיפים 2-3 כפות קמח). עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומאחסנים במקרר כחצי שעה.
יוצרים מהבצק כדורים בקוטר כ-2 ס"מ, נועצים שקד במרכזו של כל כדור ומניחים בתבנית, כך שהשקד יפנה כלפי מעלה. מורחים את העוגיות בחלבון, בוזקים עליהם סוכר ואופים 20-25 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות בשוליים. אפשר לאחסן בכלי אטום שבוע לפחות.