פורסים את החצילים לפרוסות בעובי 2 ס"מ. מערבבים את כל חומרי הבלילה. מחממים את השמן במחבת, טובלים את החצילים בבלילה, מטגנים, מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מערבבים את כל הגבינות וכו. מסדרים בתבנית 26 מרובעת שכבה של חצילים מעליה שכבה של גבינות, עוד שכבה של חצלים ועוד שכבת גבינות.
מערבים את כל חומרי הרוטב ומחממים במיקרוגל במשל 1/2 2 דקות, או כל להבה בינונית במשך 5 דקות (לא להרתיח). יוצקים על המוסקה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות.