מטגנים את כבדי העוף בחלק מהמרגרינה, טיגון קל בלבד. מטגנים את פרוסות הבצל הירוק עם השורש, במרגרינה הנותרת.
טוחנים במעבד מזון את התרד עם עשבי התיבול וכבד עוף אחד. חותכים את הכבדים הנותרים לקוביות. מערבבים יחד את התרד הטחון עם קוביות העוף, הכבדים, החזה המעושן, הביצה והפיסטוקים. מתבלים במלח ובפלפל.
מניחים עלה פילו על משטח עבודה, ממלאים בחלק מהמלית, מקפלים למלבן, מורחים במעט מרגרינה רכה ואופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות. מגישים מיד.