מקציפים את הסוכר והחמאה. טורפים פנימה את שתי הביצים ומוסיפים את הקמח בהדרגה. נותנים לבצק לנוח לילה במקרר.
לעת בוקר מרדדים את הבצק דק ככל האפשר על משטח מקומח – ¼ מכמות הבצק בכל פעם (שומרים את היתרה במקרר בזמן שמעבדים).
חותכים בסכין למעויינים בגודל של 2.5 ס"מ. מניחים את העוגיות על נייר אפיה ומברישים במעט חלבון טרוף. בוזקים מעט סוכר ומניחים פקאן במרכז העוגיה.
אופים בתנור מחומם מראש ל - 180 מעלות כשמונה עד עשר דקות או עד שהשוליים מזהיבים. נותנים להתקרר כדקה על נייר האפיה ואז מעבירים לקרור על רשת. מאחסנים בצנצנת אטומה.