אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
סלט קליפורניה
עוף בקארי ובפירות
קיש עגבניות
בננות צהובות מטוגנות
/ אלונה שרת ועדי למפרט, מתוך הספר "חפוז"
ציון גולשים:
(96 מדרגים)
חומרים
2 בננות
מיץ מ - 1/4 לימון
2 כפות שקדים
1 כף חמאה
8 דובדבנים
1/2 מכל שמנת מתוקה
מעט סוכר
אופן ההכנה
חוצים את הבננות לאורכן וזולפים עליהן את מיץ הלימון.
יוצקים על השקדים מים רותחים, קולפים וקוצצים אותם, ממיסים את החמאה במחבת, מטגנים קלות את השקדים ומוציאים אותם מן המחבת.
שמים את הבננות במחבת ומזהיבים אותן מכל צדיהן. יוצקים עליהן את השרי ומבשלים עד שכמות הנוזלים פוחתת.
זורים על הבננות את השקדים הקלויים ואת הדובדבנים ומבשלים עוד כשתי דקות.
מקציפים את השמנת המתוקה, זורים סוכר על הבננות בעודן חמות ומגישים עם הקצפת.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©