אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגת ביסקוויטים עם מוס שוקולד ופטל
/ אולגה ליבוביץ
ציון גולשים:
(13 מדרגים)
חומרים
חבילת ביסקוויטים פטי בר שוקו/וניל או שניהם
1 מכל שמנת מתוקה 37%
1 כוס חלב
200 גרם שוקולד מריר
1 חבילה פטל קפוא
1/2 כוס סוכר
מעט חלב
תבנית חד פעמית מרובעת בגודל סטנדרטי לעוגה
אופן ההכנה
מקציפים שמנת מתוקה עם כום חלב
מרסקים פטל במעבד מזון יחד עם חצי כום סוכר (או לפי טעם)
מקפלים את תערובת הפטל לתוך השמנת בתנועות קיפול עדינות
שמים חצי כוס מהתערובת בצד
ממיסים את השוקולד, מקררים מעט ומוסיפים לתערובת
טובלים את הביסקוייטים בחלב ומסדרים שכבה על תבנית, מורחים שליש מהקרם
חוזרים על זה עוד פעמיים
אחרי שבנינו 3 שכבות + קרם לוקחים תערובת ששמנו בצד, שמים בשקית זילוף, ומקשטים לפי הדמיון.
שמים במקרר לכמה שעות
הערות:
חשוב לא לשכוח לטבול את הבשקוייטים בחלב בכל שכבה
אם אין שקית זילוף אפשר לקחת שקית קטנה של סנדוויצ'ים ולעשות חור קטן - אותה הצלחה
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©