אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
בייגלה לעצלנים
/ איילת בן-יוסף
ציון גולשים:
(478 מדרגים)
חומרים
1 חבילת בצק שמרים מוכן
1 כפית סודה לשתייה מומסת בתוך 1 כוס מים
1 ביצה טרופה
מלח גס, שומשום
אופן ההכנה
מפשירים ומתפיחים את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו.
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
מחלקים את הבצק ל-12 חתיכות שוות ומקמחים משטח עבודה. יוצקים את המים עם הסודה לכלי רחב ורדוד.
מגלגלים כל חתיכת בצק לנקניק ארוך ומעצבים בצורת בייגלה (איך שאתם אוהבים או מצליחים להתמודד).
טובלים טבילה מהירה בתוך המים ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מניחים לתפוח בשקט כ-10 דקות.
מברישים בביצה טרופה ומפזרם מלח, שומשום או גבינה מגוררת. אופים כ-15 דקות, עד שהבייגלה שחומים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©