1 תפוז חתוך עם הקליפה לקוביות קטנטנות ללא הגרעינים
1 מקל קינמון
בקבוק יין אדום טוב
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1/4-3/4 כוס וודקה
אופן ההכנה
בסיר קטן, מרתיחים את הסוכר עם המים. כשהסוכר נמס, מוסיפים את הג'ינג'ר, הפירות, והקינמון. מבשלים כ- 10 דקות, עד שמתקבל סירופ קל.
מוסיפים את היין ואת מיץ התפוזים ומבשלים עד סף רתיחה. מוסיפים את הוודקה, על פי החוזק שרוצים. מורידים מהאש, וממתינים מעט לפני ששותים, פונץ' לא צריך לשתות רותח.