2. מוסיפים בצל, שום, למון גראס, פלפל חריף, משחת קארי וג'ינג'ר, ומבשלים בטיגון-ערבוב במשך 4 דקות על אש קטנה.
3. מוסיפים את הדלעת והאורז ולטגן-לערבב עוד 3 דקות.
4. מוסיפים מצקת של ציר עוף לסיר, ומערבבים עד שכל הנוזל נספג. מוסיפים מצקת אחר מצקת באותה השיטה עד שכל הנוזלים נספגים. מערבבים קלות במהלך הערבוב עד שהאורז מגיע לדרגת אל דנטה. כל התהליך כולו אמור לקחת בערך חצי שעה.
5. מוסיפים את חלב הקוקוס, הנענע, והכוסברה, מביאים לסף רתיחה, ומורידים מהאש. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים מיד.