ynet - ברווז בתפוזים - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשר
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  ברווז בתפוזים / אבי שטייניץ

המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'


קרדיט: ארכיון
ציון גולשים:  (85 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
2 ברווזים במשקל 1.8 ק"ג כל אחד
לצלייה:
4 מקלות סלרי
2 בצלים חתוכים גס
2 גזרים חתוכים גס
2 גבעולי טימין
מלח ופלפל גרוס
1/2 כוס יין אדום מתוק או יין מדירה, אם אפשר
1 כוס יין לבן יבש טוב
לרוטב:
קליפת תפוז (רצועות דקות של קליפה מ-2 תפוזים)
1/2 כוס מיץ תפוזים טרי
4 תפוזים קלופים ופרוסים
1/4 רוס קואנטרו או ליקר תפוזים אחר
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות צלזיוס).
  2. דוקרים את הברווזים במזלג או בחוד של סכין בכמה מקומות כדי לאפשר להם להפריש שומן מיותר במהלך הצלייה. מניחים את הברווזים על רשת, ואת הרשת מעל תבנית עם מעט מים שימנעו הצטברות שומן שרוף בתנור וצולים כ 15 דקות, עד שהברווזים משחימים.
  3. מנמיכים את חום התנור לבינוני-נמוך (165 מעלות צלזיוס). מעבירים את הברווזים לתבנית, מוסיפים לתבנית את כל המרכיבים לצלייה וצולים שעה וחצי. מדי פעם יוצקים על הברווזים מהנוזלים שבתבנית.
  4. בינתיים חולטים את קליפות התפוז במים רותחים לדקה ומסננים.
  5. מוציאים את הברווזים מהתנור ושומרים במקום חם.
  6. מסננים את הנוזלים שבתבנית ומעבירים לסיר. מסירים את השומן שצף על פני הנוזל בעדינות בעזרת מצקת, עד כמה שאפשר. מוסיפים את המיץ, מביאים לרתיחה ומרתיחים עד שכמות הנוזל מצטמצמת בכשליש. מוסיפים את רצועות הקליפה, פרוסות התפוזים והליקר, מתבלים, מבשלים 5 דקות נוספות ומסירים מהאש.
  7. אופן ההגשה: חוצים כל ברווז לשניים בעזרת סכין חדה או במספריים, מוציאים עצמות וסחוסים עד כמה שאפשר, יוצקים את הרוטב ומגישים.
דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©