- מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (190 מעלות צלזיוס), ומשמנים את התבניות.
- שמים את השוקולד והחמאה בחלקו העליון של סיר כפול שמתחתיו מים רותחים (באן מרי). מבשלים על להבה בינונית, תוך בחישה מדי פעם, עד שהשוקולד נמס לגמרי.
- שמים בקערת המערבל את הביצים והסוכר, וטורפים קצת. מוסיפים פנימה את השוקולד, ומערבבים בעדינות בכף עץ.
- מוספים את הקמח ומערבבים בזהירות, למניעת גושים, ויוצקים לתוך התבניות.
אופים 8-10 דקות, עד שהעוגות תופחות ופניהן נסדקות. מוציאים מהתבנית, מניחים על צלחות הגשה ויוצקים מסביב רוטב שוקולד, רוטב פסיפלורה או קולי פטל. מומלץ להגיש גם עם כדור גלידת וניל.
טיפ: אפשר להגיש את המנה עם קישוטי שומשום פריכים, אותם מכינים מעוגיות שומשום דקות (ניתן להשיג ברוב המרכולים) שמחממים קלות בתנור. החימום מרכך את העוגיות ומאפשר ליצור מהן צורות נחמדות.