- חותכים את הבשר לחתיכות בינוניות וטובלים בקמח. מנערים עודפי קמח ומטגנים בשמן חם, בסיר גדול, עד שנתחי הבשר ייאטמו מכל הצדדים.
- מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עוד קצת. מוסיפים את העצמות, החומוס, התרד, עשבי התיבול הקצוצים והתבלינים. מכסים במים ומביאים לרתיחה. מכסים היטב ומבשלים כל הלילה על אש מזערית, או בתנור בחום נמוך מאוד.
אפשר להניח מעל הכל כמה ביצים (עם הקליפה). אפשר להחליף את החומוס בשעועית, או לערבב ביניהם, ואפשר להוסיף כמה תפו"א קלופים וחצויים.