אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
קצ'ורי
/ בני סיידא
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(328 מדרגים)
חומרים
לבצק:
3.25 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
200 גרם מרגרינה או חמאה רכה
1 גביע יוגורט
למלית:
1 כוס עדשים ירוקות
1/4 כוס שמן
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה אדומה
1/2 כפית מלח
1 פלפלון חריף קצוץ דק מאוד
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מכינים את המלית: שורים את העדשים במים למשך הלילה, מסננים וטוחנים עם 4 כפות מים לעיסה חלקה.
מחממים במחבת רבע כוס שמן. מוסיפים את העדשים, הכמון, הפפריקה, המלח והפלפלון החריף ומטגנים 4 דקות. מסירים מהאש ומצננים היטב.
מכינים את הבצק: שמים את הקמח, המלח והמרגרינה או החמאה בקערה עמוקה, מוסיפים את היוגורט ולשים לבצק חלק ואחיד. מכסים במגבת ומניחים בצד לחצי שעה.
מחלקים את הבצק לכדורים בגודל של ביצה. צרים בכל כדור גומה, ממלאים במעט מהמלית, סוגרים היטב ומרדדים לעיגול בקוטר 8 ס"מ.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים בו את הקצ'ורי עד שהם זהובים. מגשים עם צ'טני.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©