מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם או אופים בנייר כסף עד שהם מתרככים.
מכינים את המלית: תרד או מנגולד טרי שוטפים, מסירים קצוות, קוצצים ומאדים במחבת עד שמרבית הנוזלים מתאדים. תרד קפוא שמים במחבת ומאדים מספר דקות מעל אש בינונית, גם כאן עד שמרבית הנוזלים מתאדים. מוסיפים 1 כף שמן זית ושום קלוף ומעוך ומטגנים כדקה. מסירים מהאש, מוסיפים יוגורט ומערבבים. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
חורצים סימני X בתפוחי האדמה ומוציאים מעט מתוכם. יוצקים רוטב, מפזרים גבינה מגוררת ומכניסים מתחת לגריל חם לזמן קצר, עד שהגבינה נמסה. מגישים מיד.