ynet - פסטה "ספירלי" בחומץ בלסמי - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

פסטה
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  פסטה "ספירלי" בחומץ בלסמי / ענת לב-אדלר

פסטה ספירלי היא זו בעלת הצורה המסולסלת, שנראית כמו ביסלי גריל. היא נמכרת כבר בכל המרכולים, גם בשילוש הצבעים המקודש לאוהדי המטבח האיטלקי: ירוק, אדום לבן.

ציון גולשים:  (10 מדרגים)
חומרים
מים לבישול
1 חבילה (500 גרם) פסטה "ספירלי" בצבעים שונים
שמן זית לטיגון
בצל גדול, קלוף וקצוץ גס
10 פטריות שמפיניון טריות, שטופות וקצוצות גס
1 כוס עגבניות מיובשות קצוצות גס
10 זיתים שחורים (קלמטה), מגולענים וחתוכים לחתיכות
10 גבעולי בזיליקום טרי, העלים בלבד, שטופים וקצוצים גס
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
5 כפות חומץ בלסמי
אופן ההכנה
  1. ממלאים סיר גדול במים עד מחצית גובהו, מביאים לרתיחה ומבשלים את הפסטה כ-8-10 דקות. מסננים.
  2. מחממים את שמן הזית בסיר מתאים לרוטב ומטגנים בו את הבצל, הפטריות, העגבניות והזיתים כ-5 דקות תוך כדי בחישה. מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ וממשיכים לטגן כ-5 דקות נוספות תוך כדי בחישה. יוצקים את הירקות על הפסטה, מוסיפים את המלח, הפלפל השחור והחומץ הבלסמי, מערבבים ומגישים.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©