אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
כנאפה
/ חנוך (חני) פרבר
ממתק מזרחי, אפשר לקנות אותו בכפרים ערביים ואפשר גם להכין בבית.
ציון גולשים:
(228 מדרגים)
חומרים
300 גרם אטריות קדאיף מקונדיטוריות מתמחות או מסניפי השופרסל, שם יש במקפיא אטריות כאלו מתוצרת יוון
100 גרם חמאה מומסת
250 גרם גבינת ריקוטה של גד
100 גרם פיסטוק חלבי
לסירופ:
1 ליטר מים
250 גרם סוכר
2 פסים קליפת לימון
מקל קינמון
אופן ההכנה
מכינים את הסירופ: מכניסים את כל חומרי הסירופ לסיר ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
מכינים את הכנאפה: מערבבים את האטריות עם החמאה עד שהן שבורות מעט וספוגות היטב.
מניחים שכבה של אטריות על קרקעית המחבת (כשני שלישים מהכמות). מפזרים מעל את הריקוטה המפוררת. מפזרים מעל את שארית האטריות ומהדקים היטב.
מטגנים 10-8 דקות מעל להבה בינונית.
משחררים את דפנות הכנאפה ומניחים מעל, כמכסה, צלחת רחבה או מגש. הופכים בתנועה מהירה ובטוחה את הכנאפה לצלחת ומגישים חם עם פיסטוק חלבי קצוץ מעל.
את הסירופ מגישים בקנקנים אישיים קטנים, שכל אחד ישפוך כאוות נפשו.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©