1. מערבבים את כל המרכיבים פרט לשקדים עד שנוצר בצק. מכסים בניילון נצמד ומשהים במקרר כשעתיים. בינתיים שמים את כל מרכיבי הסירופ בסיר, מביאים לרתיחה ומצננים.
2. מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (150 מעלות צלזיוס) ומשמנים תבנית אפייה במרגרינה. משטחים את הבצק בתבנית, חותכים לקוביות או למעויינים ומקשטים כל קובייה בשקד. אופים כשעה, עד שהבצק מזהיב.
3. מוציאים מהתנור ומצננים כ 5 דקות. יוצקים את הסירופ הקר על הבסבוסה החמה ומאחסנים במקרר עד ההגשה (אפשר גם להקפיא).