1. מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס). 2. מברישים את הפלפלים במעט משמן הזית ומעמידים אותם בתבנית עם העוקץ כלפי מטה. אופים כ 15 דקות, עד שהם מתחילים להשחיר. מעבירים לשקית פלסטיק, סוגרים ומניחים בצד. 3. בינתיים מערבבים היטב את שארית השמן, החומץ, השום, המלח, הפלפל והאורגנו. 4. כשהפלפלים מצטננים מוציאים אותם מהשקית, מסירים את הקליפה בעדינות ומנקים מגרעינים ומגידים לבנים. 5. מסננים את המיצים שנשארו בשקית מכל הקליפות והגרעינים מוסיפים לתחמיץ. 6. מסדרים את הפלפלים בכלי עמוק, צהוב ואדום לסירוגין, ויוצקים עליהם את התחמיץ. משהים למספר שעות ומגישים בטמפרטורת החדר. אפשר להכין עד 5 ימים מראש. טעמם של הפלפלים משתבח ככל שהם שורים זמן רב יותר בתחמיץ.