מביאים לרתיחה את החלב עם 2 כפות סוכר ושורש הג'ינג'ר. ברגע שהחלב מתחיל לבעבע, מורידים מהאש ומשהים בצד לכמה דקות.
בינתיים מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר עד שהם תפוחים ובהירים.
מסננים את החלב המבושם ומקציפים לתוך החלמונים, מעבירים לסיר מעל אש קטנה ומבשלים תוך כדי עירבוב מתמיד עד שהתערובת מסמיכה. מצננים. מוסיפים 1 מיכל שמנת מתוקה לתערובת הקרה, מעבירים למכונת גלידה ומקפיאים. אם אין ברשותכם מכונת גלידה, מכניסים את התערובת למקפיא, מוציאים ומערבבים היטב כל חצי שעה בערך, כדי למנוע היווצרות גושי קרח.