5-6 כפות עשבי תיבול קצוצים כ-1 כף מכל אחד מהסוגים הבאים: אורגנו, מיורן, טימין, נענע, ריחן, פטרוזיליה
אופן ההכנה
מחממים את השמן וממיסים את החמאה במחבת גדולה. מוסיפים את הפטריות, השום והתבלינים. מכסים ומבשלים על להבה גבוהה כ 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפטריות מפרישות מעט נוזלים.
כשהפטריות מתחילות להשחים, מסירים את המכסה ומבשלים 4-5 דקות, עד שכל הנוזלים מתאדים. מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מלמעלה את עשבי התיבול ומגישים חם או קר.