מצויין כתוספת לקוקטיילים שדורשים סירופ גרנאדין, טוב מאד לא מדולל – כפית אחת או שתיים על כוסית וודקה, ובכלל, צובע כל משקה שקוף באדמדם נעים.
ציון גולשים:
(34 מדרגים)
חומרים
2 ק"ג רימונים
750 גרם סוכר
אופן ההכנה
חוצים את הרימונים לרוחבם וסוחטים מיץ, בכל מסחטה ידנית שיש. רצוי לעטות כפפות מטבח על הידיים בעת הסחיטה.
מסננים את המיץ. מודדים ליטר מיץ בבקבוק של ליטר או בארבע כוסות שתייה קרה ועוד קצת. יוצקים את מיץ הרימונים לסיר, מוסיפים את הסוכר. מביאים לרתיחה על אש נמוכה תוך כדי ערבוב.
מורידים מהכיריים ומעבירים לבקבוק או לצנצנת מעוקרת.