פורסים את החצילים לפרוסות, זורים עליהם מלח ושמים במסננת למשך שעה. שוטפים ומייבשים במגבות נייר. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את החצילים משני צידיהם, עד שהם מזהיבים. מוציאים ומניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השומן. מטגנים גם את רבעי העגבניות ומניחים בצד.
מחממים מעט שמן בסיר רחב ומזהיבים את כרעי העוף. מוסיפים את הבצל והפלפלים ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את הפפריקה, רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות והמים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים את הלבה, מכסים ומבשלים כשעה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומניחים מעל התבשיל את החצילים והעגבניות המטוגנים. מכסים ומבשלים כ 20 דקות נוספות. מפזרים את הפטרוזיליה והנענע ומבשלים עוד כ 5 דקות. מגישים עם אורז לבן.