מסננים את החומוס ממי ההשריה, שוטפים, שמים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד שהחומוס מתרכך. מסננים את החומוס ממי הבישול ושומרים את מי הבישול להמשך.
מערבבים את השמן עם התבלינים ומעט מלח בקערית. מורחים את חלקי העוף. שמים בסיר יחד עם שיני השום ומאדים כ 10 דקות. הופכים את העוף מצד לצד.
מוסיפים לסיר את הפלפלים החריפים, החומוס ושתיים וחצי כוסות ממי הבישול של החומוס. מבשלים יחד כשעה וחצי עד שהעוף רך והרוטב מסמיך מאוד. מגישים חם עם לחם טרי.