שוטפים את העדשים היטב, שורים במים לשעתיים ומסננים. מחממים את שמן הזית בסיר בינוני וכבד, מוסיפים את הבצלים והשום מטגנים 3 דקות. מוסיפים את חזה האווז המעושן ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים את העדשים, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה עד שהעדשים רכות וכל היין נספג. אם יש צורך מוסיפים מעט מים בזמן הבישול.
מחממים מחבת כבדה ומטגנים את פרוסות כבד האווז כדקה וחצי מכל צד. מסדרים על כל צלחת שתי פרוסות כבד ומעט עדשים, מגישים עם באגט חם או לחמניות בריוש ויין אדום יבש (אותו יין ששימש לבישול העדשים).