ynet - עדשים ביין אדום עם כבד אווז - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשר
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 
 
 

  עדשים ביין אדום עם כבד אווז / בני סיידא

המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'


ציון גולשים:  (5 מדרגים)
חומרים (5 מנות)
2 כוסות עדשים חומות או ירוקות, מבוררות
4 כפות שמן זית
3 בצלי שאלוט, קצוצים דק
2 שיני שום, קצוצות דק
150 גרם חזה אווז מעושן , חתוך לקוביות
מלח, פלפל שחור טחון טרי
2 כוסות יין אדום יבש (מרלו למשל)
10 פרוסות כבד אווז טרי (70 גרם כל פרוסה)
אופן ההכנה
  1. שוטפים את העדשים היטב, שורים במים לשעתיים ומסננים. מחממים את שמן הזית בסיר בינוני וכבד, מוסיפים את הבצלים והשום מטגנים 3 דקות. מוסיפים את חזה האווז המעושן ומטגנים 5 דקות.
  2. מוסיפים את העדשים, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה עד שהעדשים רכות וכל היין נספג. אם יש צורך מוסיפים מעט מים בזמן הבישול.
  3. מחממים מחבת כבדה ומטגנים את פרוסות כבד האווז כדקה וחצי מכל צד. מסדרים על כל צלחת שתי פרוסות כבד ומעט עדשים, מגישים עם באגט חם או לחמניות בריוש ויין אדום יבש (אותו יין ששימש לבישול העדשים).


דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©