קורצים עיגולים מפרוסות הלחם בעזרת כוס, וקולים לטוסטים.
קולים את פרוסות העגבנייה בגריל וממליחים.
ממיסים חצי מכמות החמאה ומתבלים בשום כתוש, מיץ לימון, מלח ופלפל לבן. מורחים את הפטריות בחמאה המומסת וצולים בתנור חם כ 2 דקות.
בינתיים מורחים את שארית החמאה על פרוסות הלחם. מניחים על שתיים מהן את פרוסות הגבינה ואופים כדקה בתנור חם. מוציאים מהתנור ומניחים על הגבינה פרוסות עגבנייה ועלי ריחן.
מורחים את פרוסות הלחם הנוספות ברוטב הפסטו ומניחים אותן על שתי הפרוסות הראשונות. מניחים מעליהן את הפטריות החמות ומעטרים בעגבניות מיובשות.