אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מרק ירקות סיני
/ אבי שטייניץ
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(49 מדרגים)
חומרים
1 ליטר מרק ירקות צח
1 כפית סוכר
1/2 כף מלח
2 שיני שום כתושות
1/2 שורש ג'ינג'ר טרי
1/2 כוס גזר חתוך לגפרורים
1/2 כוס קישואים חתוכים לרצועות דקות
1/4 כוס כרובית מפורקת לפרחים קטנים
1/4 כוס ברוקולי טרי מפורק לפרחים קטנים
1/2 1 כפות קורנפלור מדולל ב- 2 כפות מים
חופן כרוב חתוך גס
חופן בצל ירוק חתוך גס
חופן נבטים
3/4 כף שמן שומשום
להגשה:
רוטב סויה
אופן ההכנה
מביאים את המרק הצח לרתיחה עם הסוכר, המלח, השום והג'ינג'ר. מוסיפים את הגזר, הקישואים,
הכרובית והברוקלי. ממתינים דקה וחצי, מוסיפים את הקורנפלור המדולל ומערבבים היטב למניעת גושים.
בודקים את תיבול המרק ומוסיפים את שאר הירקות .
מסירים מהאש ומוסיפים את שמן השומשום. מגישים מייד עם רוטב סויה בנפרד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©