צרור גבעולי טימין וריחן, קשורים היטב בחוט (כ- 5 גבעולים מכל סוג)
מלח ופלפל שחור גרוס טרי, סוכר
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את השום, הכרישה והבצל ומטגנים על להבה בינונית עד שהם שקופים.
מגבירים את הלהבה ומוסיפים את העגבניות, הפלפלים והרסק. מערבבים היטב. כשהמצרכים מתחילים להפוך לנוזל, מוסיפים את האורז ואת צרור העשבים. מבשלים כחצי שעה. מערבבים מדי פעם ומתבלים במלח, פלפל ומעט סוכר.
מוציאים את צרור העשבים. מרסקים את המרק במעבד מזון ומעבירים דרך מסננת לסיר נקי.
לפני ההגשה מביאים לרתיחה ומסירים קצף שצף על פני המרק. מגישים חם.