ynet - סינטה טלה ממולאת בעשבי תיבול - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשר
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  סינטה טלה ממולאת בעשבי תיבול / אבי שטייניץ

להכנת מתכון זה יש לבקש מהקצב סינטה של טלה, מופרדת מהעצם, אבל עם ה"מכסה" השומני העוטף אותה.

המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'

ציון גולשים:  (28 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1 סינטה טלה, עם ה"מכסה" שלה
למלית:
3 כפות רוטב פסטו
3 כפות צנוברים קלויים
3 כפות פרורי לחם לבן טרי
12 שיני שום קלופות ומטגנות בשמן עמוק על להבה נמוכה עד שהן רכות ושחומות.
אופן ההכנה
  1.  מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות צלזיוס). 
  2. חוצים את הסינטה לאורכה ומשאירים אותה מחוברת בקצה (כמו כריך פתוח). 
  3. מערבבים את כל מרכיבי המלית. מורחים את המלית בין שני חלקי הכריך, מכסים ב"מכסה" ורצוי גם לקשור בחוט. חורצים פסי שתי וערב בכיסוי השומן. 
  4. מטגנים את הנתח הממולא במחבת חמה מצד השומן עד שהוא משחים. מתבלים במלח ופלפל גרוס. 
  5. מכניסים לתנור ואופים 5-6 דקות. מוציאים מהתנור, ממתינים כ 5 דקות, פורסים לפרוסות בעובי אצבע ומגישים.


דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©