אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פסטה
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פטוצ'יני ברוטב שמנת, פטריות וחזה עוף
/ גיא
ציון גולשים:
(47 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
500 גרם פטוצ'יני
4 חזות עוף חתוכים לרצועות
מעט שמן זית
500 מ"ל שמנת מתוקה
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
10 כפות אבקת מרק פטריות
2 כוסות גבינת פרמז'ן מגוררת
אופן ההכנה
מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הפטוצ'יני.
בינתיים מכינים את הרוטב: מחממים מעט שמן זית במחבת עמוקה ואוטמים את רצועות העוף.
מוסיפים את הפטריות, אבקת המרק, והשמנת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשלך 25 דקות.
כשהפסטה מוכנה יוצקים עליה את הרוטב ואת הפרמז'ן, מערבבים היטב ומתבלים בפלפל ומלח לפי הטעם. בתאבון.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©