אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוגות ועוגיות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
בסיס לטארט
פאי פקאן
/ ynet
ציון גולשים:
(15 מדרגים)
חומרים
1 כוס דבש
3 ביצים טרופות
3 כפות חמאה
1 כפית תמצית וניל
1 כוס אגוזי פקאן קלופים וקצוצים
1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר
1 מתכון בסיסי לבצק טארט (ראו מימין)
אופן ההכנה
מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית פאי בקוטר 20 -22 ס"מ. מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר.
מחממים את הדבש בסיר קטן מעל להבה בינונית. הדבש צריך להיות נוזלי מאוד. מכבים את האש ומוסיפים את הביצים בהדרגה תוך בחישה מתמדת (רצוי בעזרת מטרפה ידנית).
מוסיפים את החמאה, הוניל, הפקאנים והמוסקט. מוציאים את התבנית עם הבצק מהמקרר ויוצקים לתוכה את התערובת.
אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות צלזיוס במשך 40-30 דקות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©