קורעים את עלי החסה לפיסות ושמים בקערה. מוסיפים 4 כפות מהמשמן, את החומץ ואת השום, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב
פורסים את הלחם לרוחבו לשתי פרוסות. מערבבים את המיונז עם הטבסקו ומורחים על פרוסה אחת, מניחים עליה את פרוסות העגבניה ומפזרים עליהן את הזיתים הקצוצים. מורחים את החרדל על הפרוסה השנייה ומניחים עליה את הרוקט.
מחממים את שארית השמן במחבת (רצוי פסים). מניחים את חזה העוף על משטח העבודה ופורסים אותו לרוחבו לשתי פרוסות דקות. משטחים קצת את הפרוסות בפטיש בשר, מתבלים במלח ובפלפל ומניחים במחבת עד שהן משחימות מעט. הופכים את הפרוסות, מפזרים עליהן מעט טימין קצוץ ומטגנים עד שישחימו מעט.
מניחים את פרוסות העוף על הזיתים, סוגרים את הכריך ומגישים עם הסלט הירוק. (אפשר להגיש עם חטיפים צ'יפס מוכנים)