ynet - סטיפטו - צלי עגל בבצלצלים ויין - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשר
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  סטיפטו - צלי עגל בבצלצלים ויין / בני סיידא

המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'


קרדיט: צילום פיליפ מטראי
ציון גולשים:  (13 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
3/4 כוס שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
6 שיני שום קצוצות
1.5 ק"ג בשר עגל (שריר או צוואר) חתוך לקוביות בגודל 2X2
מעט מלח
מעט פלפל שחור טחון טרי
1 כפית סוכר
1 כף עלי רוזמרין קצוצים
4 כפות חומץ בן יין
7 כוסות יין אדום יבש
1 כוס מים
3 עגבניות חלוטות, קלופות וקצוצות
700 גרם בצלים קטנים או בצלצלי שאלוט
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן בסיר כבד, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-5 דקות.
  2. מוסיפים את הבשר ומטגנים 5 דקות מכל הצדדים, עד שהקוביות משחימות. מתבלים במלח, בפלפל, בסוכר וברוזמרין.
  3. מוסיפים את החומץ, היין, המים והעגבניות ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים.
  4. מטגנים את הבצלצלים בשמן עמוק עד שיזהיבו. מוסיפים לסיר ומבשלים כשעה נוספת, עד שהנוזלים מצטמצמים והטוטב מסמיך. מגישים חם עם לחם טרי.
דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©