אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגיות שיבולת שועל
/ ליאור אדרי מקונדיטורית "עוגה עוגה"
ציון גולשים:
(53 מדרגים)
חומרים
250 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
1.5 כוסות סוכר חום
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
4 כפות מים
1 כוס קמח
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סודה לשתייה
300 גרם שיבולת שועל
250 גרם צימוקים
225 גרם אגוזי מלך קלופים
אופן ההכנה
מקציפים יחד במיקסר את החמאה, הסוכר הלבן והסוכר החום. מוסיפים בהדרגה את הביצים. מוסיפים את תמצית הוניל.
מערבבים את החומרים היבשים, פרט לאגוזים ולצימוקים, בקערה. מוסיפים את החומרים היבשים לסירוגין עם המים לקערת המיקסר, תוך כדי הקצפה.
מוסיפים את הצימוקים והאגוזים ומערבבים רק עד שהם נבלעים בתערובת.
מרפדים תבנית בנייר אפייה. לוקחים כפית גדושה מתערובת העוגיות, מניחים על התבנית ומשטחים מעט. ממשיכים כך עם שאר התערובת.
אופים בתנור שחומם מראש ל 165 מעלות צלזיוס במשך 20 דקות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©