אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוף
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
עוף בשום ועשבי תיבול
/ אופיר כהן
ציון גולשים:
(36 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
4 שוקי עוף
4 כרעי עוף
3 תפוחי אדמה
1 בטטה
20 שיני שום
12 בצלצלי שאלוט
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
שמן זית
1 כף פפריקה
1 כף כמון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משמנים תבנית פיירקס או חרס בשמן זית. מניחים את חלקי העוף. מכניסים את שיני השום בין הבשר לעור.
חותכים את תפוחי האדמה והבטטה לקוביות בינוניות ומניחים בין חלקי העוף. מפזרים את בצלצלי השאלוט.
קוצצים דק דק את הפטרוזיליה והכוסברה מערבבים ומפזרים מעל.
מתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה וכמון.
יוצקים כוס שמן זית מעל ומערבבים הכל כך שכל החלקים יתובלו.
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות. אופים במשך 15 דקות, מכסים בנייר כסף ואופים עוד 25 דקות.
מורידים את הנייר ואופים עוד 20 דקות.
ניתן להכין עם בשר כבש או טלה או כתף בקר במקום העוף. כמו כן ניתן לשנות את התוכן הנוסף.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©