אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  האינדקס  |  ספקים למשרד
|שלום אורח
התחבר
|הירשמו ל-ynet

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קינוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  פבלובה תותים אישית / רוני ונציה

פבלובה "רגילה" היא מרנג ענק מכוסה קצפת ופירות טרופיים. אבל הפבלובה ה"אישית", בגרסה המודרנית שכאן, מקסימה אפילו יותר: כל אורח זוכה ביצירה קטנה ומתוקה משלו. בצורת תחתית מרנג מכוסה בערימת קצפת ותותים, עם רוטב תותים, שנשפך בחופשיות מעל. המתכון, תתפלאו, קל ומהיר להכנה.

קרדיט: צילום: יסמין ואריה
ציון גולשים:  (24 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
החומרים למרנג:
3 חלבונים בטמפרטורת החדר
1/4 כפית קרם אוף טרטר במדף התבלינים בסופר (לא חובה)
2/3 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל טהור
החומרים לרוטב תותים:
כ-400 גרם תותים שטופים וחתוכים לחתיכות
2-3 כפות אבקת סוכר
החומרים להרכבה:
1 מכל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר מנופה
כ-500 גרם תותים טריים, שטופים ופרוסים
עלי נענע לקישוט
כלים:
תבנית אפייה שטוחה, מרופדת בנייר אפייה
אופן ההכנה
  1. אופן הכנת המרנג: מחממים את התנור לחום נמוך מאד (100 מעלות צלזיוס).
  2. בקערת מערבל מקציפים את החלבונים עם ה"קרם אוף טרטר" במהירות בינונית עד לקבלת קצף. ממשיכים להקציף במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת קצף רך וגמיש. מוסיפים את הסוכר בהדרגה, מוסיפים את הווניל וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קצף מבריק ונוקשה.
  3. בעזרת כף יוצרים 5 תלוליות שוות מעל לתבנית, עם מרווחים גדולים ביניהן (4 מנות מרנג ישמשו להגשה, ואחד לבדיקה). במרית או בגב של כף, משטחים במקצת את התלוליות לעיגולים בקוטר כ-10 ס"מ ובגובה 2-2.5 ס"מ.
  4. לאחר מכן מעצבים שקע קל במרכז כל עיגול מרנג, שיכיל את הקצפת והתותים.
  5. אופים את המרנג כ-1/2 1 שעות. מכבים את התנור ומשאירים לייבוש לכמה שעות או לכל הלילה (לבדיקה, מוציאים מרנג אחד, ושוברים. המרנג צריך להיות כולו פריך ללא חלקים רכים). שומרים אותם בקופסה אטומה עד להגשה.
  6. אופן הכנת רוטב תותים: מרסקים את כל החומרים במעבד מזון לקבלת מחית חלקה.
  7. אופן ההרכבה: מקציפים את השמנת לקצפת גמישה. מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים לקצפת יציבה.
  8. אופן ההגשה: מניחים עיגול מרנג מעל לצלחת הגשה אישית. שמים מעט קצפת מעל ומניחים פרוסות תותים בחופשיות מעליה. יוצקים רוטב תותים מעל ומקשטים בעלי נענע טריים.




דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות


צילום: דודו אזולאי






שני צמחוני

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
JumpStarter
יחסים
קהילות
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות

YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
as27-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©