אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  האינדקס
|שלום אורח
התחבר
|הירשמו ל-ynet

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קינוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  קרפ בסיסי / דליה פן-לרנר

את הקרפ, שבדרך-כלל עוטף מילוי מתוק, מכינים מקמח חיטה, ואם לא מוסיפים סוכר לבצק אפשר למלא גם במילויים מלוחים.החומרים מספיקים ל 12 קרפים.

ציון גולשים:  (502 מדרגים)
חומרים
150 גרם קמח מנופה (1 כוס) מלאה
3 ביצים
250 מ"ל חלב (1 כוס)
מלח קמצוץ
50 גרם חמאה מומסת + כמות נוספת לטיגון הקרפים
לקרפים מתוקים:
3 כפות סוכר
1 כף קוניאק, רום או מי פריחת הדרים (לא הכרחי)
אופן ההכנה
  1. מכינים בלילה מהקמח, הביצים, החלב, החמאה המומסת והמלח (לקרפים מתוקים מוסיפים את הסוכר והקוניאק, רום או מי פריחת הדרים). משהים כשעה לפני השימוש.
  2. משמנים קלות מחבת טפלון גדולה. יוצקים למחבת כמות מהבלילה שתכסה את כל תחתית המחבת (שכבה די דקה אך עבה יותר מהחביתיות (פנקייק) המוכרות. אחרי כדקה, כשקצוות הקרפ מזהיבות, הופכים ומטגנים את צידן השני. ממלאים בכל טוב.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות


צילום: דודו אזולאי






שני צמחוני

חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetart
כלכליסט
בלייזר
רכילות
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית.evrit
דירות חדשות

YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
as18-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©