אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  האינדקס
|שלום אורח
התחבר
|הירשמו ל-ynet

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

תוספות
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  אורז לבן / אביבית פריאל

מתכון בסיסי לאורז שהצלחתו מובטחת. בזמן האידוי חשוב לא לערבב את האורז ולא לפתוח את מכסה הסיר. כשרוצים לבדוק אם כל המים נספגו, יוצרים בעדינות גומה במרכז הסיר בעזרת מזלג.

המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'

ציון גולשים:  (715 מדרגים)
חומרים (3 מנות)
2 כפות שמן או חמאה
1 כוס אורז
1.5 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
  1. מחממים כף שמן בסיר, מוסיפים את האורז ומטגנים קלות, עד שהוא הופך כמעט שקוף. מוסיפים את המים ומערבבים. מוסיפים מלח, פלפל ואת שארית השמן.
  2. מכסים את הסיר ומנמיכים את האש ללהבה נמוכה מאוד. מאדים 18 דקות, מכבים את האש ומשאירים בסיר מכוסה 5 דקות נוספות.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות


צילום: דודו אזולאי






שני צמחוני

חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetart
כלכליסט
בלייזר
רכילות
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית.evrit
דירות חדשות

YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
as23-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©