אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פסטה
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
ספגטי עם גבינות נוסח בולגריה
/ רוחמה
ציון גולשים:
(39 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
500 גרם ספגטי ארוכים ודקיקים
1 גביע גבינה לבנה 5% שומן
200 גרם גבינה בולגרית
150 גרם גבינת קשקבל
2 ביצים
1 גביע שמנת חמוצה
מלח
אופן ההכנה
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומסננים.
בקערה, מערבבים את כל החומרים. מוסיפים את הספגטי המבושל ומערבבים בעדינות עם מזלג.
מחממים תנור לחום בינוני ומרפדים תבנית מלבנית בנייר אפייה. מוזגים את כל התערובת לתבנית, ואופים במשך 35 דקות - עד שמזהיב קצת.
אם רוצים שהספגטי יצא אוורירי - ולא בצורת פשטידה, מערבבים כל 10 דקות עם מזלג.רצוי לאכול מיד, אחרת כל העסק מתייבש.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©