ynet - דואט אגסים ביין וגלידת תבלינים - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קינוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  דואט אגסים ביין וגלידת תבלינים / רונן דברת-בלוך, שף מסעדת "ארטישוק"

ציון גולשים:  (5 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
1 ק"ג סוכר
12 אגסים
1 בקבוק יין לבן יבש
1 בקבוק יין אדום יבש
2 כוכבי אניס
2 מקלות קינמון
1 מקל וניל חצוי לאורכו
5 חוטי זעפרן
1/2 כפית גרגרי כוסברה
4 תרמילי הל
1 ליטר גלידת וניל משובחת
אופן ההכנה
  1. מניחים את האגסים בשני סירים נפרדים - 6 אגסים בכל סיר. ממלאים סיר אחד ביין אדום ואת השני ביין לבן. מוסיפים לכל סיר ½ ק"ג סוכר.
  2. לסיר עם היין הלבן מוסיפים זעפרן, מקל וניל וכוסברה. לסיר עם היין האדום מוסיפים אניס, קינמון ותרמילי הל. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהאגסים מתרככים.
  3. מגישים 2 אגסים בצלוחית עם כדור גלידה. ניתן לערבב לתוך הגלידה לפני ההגשה קמצוץ של זעפרן, קינמון, הל וגרגרי וניל. במסעדה אנחנו מכינים את הגלידה לבד, אבל אפשר להסתפק בגלידת וניל מאיכות טובה.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©