אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
חזה מולארד במילוי דוקסל פטריות
/ רונן דוברת-בלוך, שף מסעדת "ארטישוק"
ציון גולשים:
(13 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
4 חזות מולארד
1/2 כוס ציר בקר
6 בצלי שאלוט קצוצים
2 כוסות סוכר
1 כף זרעי כוסברה
8 תאנים מיובשות
500 גרם פטריות שמפיניון טריות
2 ענפי רוזמרין
1 כוס יין אדום יבש
1 כוכב אניס
2 תרמילי הל
אופן ההכנה
פותחים את חזה המולארד בעזרת סכין לכל ארכו ויוצרים מעין כיס בתוך המולארד.
מקפיצים את הפטריות עם השאלוט, מלח ופלפל עד שהנוזלים נעלמים, קוצצים דק מאוד. ממלאים את הכיס של חזה המולארד בעזרת שק זילוף וסוגרים בעזרת קיסם עץ.
צורבים את המולארד על צידו עם השומן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות צלזיוס ל-12 דקות.
מכינים את סירופ רוזמרין:
מרתיחים את היין עם כוס סוכר וגרגרי הכוסברה, ומצמצמים עד שמסמיך. מוסיפים את ציר הבקר.
מכינים את התאנים:
שמים בסיר עם התאנים מוסיפים כוס סוכר, כוס מים, כוכב אניס וגרגרי הל. מבשלים עד שהתאנים מתרככות.
מרכיבים את המנה:
מניחים את חזה המולארד עם 2 תאנים ומעטרים ברוטב הרוזמרין.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©