|
|
סביצ'ה / פול אסנהיים, שף מסעדת "טוליפ"
| | | | | ציון גולשים: | | (38 מדרגים) |
| |
| חומרים (4 מנות) | |
|
| 300 גרם סלמון חתוך לקוביות | 1 כף עירית קצוצה | 300 גרם לוקוס חתוך לקוביות | 1 לימון כבוש, קצוץ | 1 כף כוסברה | 300 גרם טונה טרייה, חתוכה לקוביות | 1 בצל שאלוט, קצוץ | 1/2 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ | מיץ לימון | שמן זית | מלח ופלפל שחור | | | | אופן ההכנה | |
| | |
- בקערה, מערבבים את הסלמון עם 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן שמן זית, העירית הקצוצה, מלח ופלפל שחור גרוס.
- בקערה נפרדת, מערבבים את הלוקוס עם 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, הלימון הכבוש, הכוסברה קצוצה, מלח ופלפל שחור גרוס.
- בקערה אחרת, מערבבים את הטונה עם 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, הבצל, הג'ינג'ר, מלח ופלפל שחור גרוס.
- מעמידים את כל הקערות ל-15 דקות, מסדרים שלוש ערימות קטנות על כל צלחת, ומגישים.
| | | |
|
|