מכינים את תבשיל הפירות: מאדים את הבצל בחמאה, מוספים סוכר חום ובוחשים עד המסה. מוסיפים את הפירות והיין ומבשלים על להבה נמוכה, עם מכסה במשך כ-7 דקות - עד שהפירות מתרככים.
מכינים את המילוי: מערבבים את הגבינות יחד. במחבת חמה מקפיצים במשך דקה אחת את התרד והשום במעט חמאה, מעבירים למסננת ומוסיפים לגבינות, מערבבים.
חוצים את עלי הפילו ומברישים בחמאה. מניחים שני חצאי העלה אחד על השני. מניחים חצי מכמות המלית במרכז העלה, מקפלים למעטפה סביב הגבינה ומניחים על נייר אפייה. מקפלים באותו אופן גם את העלה השני.
אופים בתנור שחומם מראש ל-185 מעלות צלזיוס, במשך כ-8 דקות או עד שהבצק מזהיב. מגישים חם עם תבשיל הפירות.