אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
עוגיות גבינת צ'דר ופלפל קאיין
/ מירי צל דונטי
עוגיות חריפות
ציון גולשים:
(7 מדרגים)
חומרים
1/3 1 כוסות קמח רגיל
1/4 1 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל קאיין (אפשר להסתפק ב-1/8 כפית)
1/2 כוס קוביות חמאה קרות
1 חלמון ביצה
2 כפות מים
1/3 1 כוסות אגוזי מלך קצוצים גס
מלח גס
אופן ההכנה
במעבד מזון מערבבים קמח, גבינה, מלח ופלפל קאיין.
מוסיפים את קוביות החמאה ומערבבים בפולסים עד שהבצק נעשה אחיד ובעל מרקם פירורי.
טורפים את החלמון עם המים. מוסיפים לקערת המעבד ומערבבים בפולסים, עד שהבצק פירורי ולח.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים בפולס או שניים.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה, לוחצים בעדינות עם כף היד כדי שהבצק יתאחד. יוצרים גליל דמוי נקניק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים 4 שעות במקרר.
מחממים את התנור ל-190 מעלות.
מניחים את גלית הבצק על שני ניירות אפייה.
פורסים את הבצק בעזרת סכין חד לפרוסות בעובי של כ-1/2 ס"מ
מניחים את העיגולים בתבנית, כשהם מרוחקים כ-1 ס"מ האחד מהשני.
אפשר לפזר מעט מלח גס.
אופים עד שהעוגיות מזהיבות, כ-15-20 דקות.
מצננים. מאחסנים בצנצנת או קופסה אטומה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©